miercuri, 13 ianuarie 2010

O papusa pentru Unicef, prin intermediul Concurs Inspired 2009

Am decis sa particip la “Creeaza o papusa - ajuta un copil!” un proiect INSPIRED si UNICEF Romania. Toate detaliile pot fi gasite aici:
"Va invitam sa fiti alaturi de noi si sa creati o papusa. Ne bazam pe creativitatea voastra! Oricine se poate implica, initiativa vizeaza deopotriva copii, tineri si adulti.
Papusile vor fi trimise pe adresa organizatorului INSPIRED, Modern Media Group, sau pe adresa UNICEF, si vor fi licitate in 2010 de catre UNICEF, in cadrul unui eveniment ce va fi anuntat in prealabil tuturor creatorilor de papusi.
Fondurile ce urmeaza sa fie colectate in urma licitatiei vor sprijini proiecte in beneficiul copiilor defavorizati din Romania."

Proiectul “Creeaza o papusa, ajuta un copil” a demarat in anul 1988 in Cinisello Balsamo, un orăşel din nordul Italiei. In Romania, proiectul a fost lansat in 2006, licitatia de papusi bucurandu-se de mare succes. In 2008, proiectul a continuat, iar UNICEF a primit peste 1.000 de papusi create de copii şi de designeri români sau din străinătate.


Cateva detalii pentru realizarea papusilor:
Certificatul de nastere al papusii, cu date despre creator si papusa creata:

Niciun comentariu: